Vyhledávač

  
Loading

Články

Den naboso na GJO

6 24

Vložil(a)
24.6.2016 8:12  RssIcon

  

Dne 22. června se na Gymnáziu Jiřího Ortena uskutečnila jedinečná akce, která nesla název „Den naboso“. Zásluhu za tento nápad si nese pan Zdeněk Maňák.

Už od rána docházeli studenti gymnázia s očekáváním, co je v tento den čeká. Tato událost byla čistě dobrovolná, ale pojala se tím správným způsobem a většina studentů tuto akci pozitivně podpořila. Výjimkou nebyl ani pan ředitel Vladislav Slavíček, který také odložil na chvíli své boty a pozorně popisoval účel celé akce panu redaktoru Michalu Trnkovi z rozhlasové stanice Radiožurnál. Pan Trnka prováděl krátké rozhovory i s našimi studenty a jejich názory následně vložil do článku o této akci.

Pan Maňák nadále zorganizoval i krátké běhy, kde si dobrovolníci mohli na vlastní kůži zkusit, jaké to je běhat bos, a následně provedl krátký výklad o tom, že chodit naboso je velice prospěšné.

Celkově byla tato akce velice zajímavá a originální, jsem ráda za novou zkušenost a doufám, že se „Den na boso“ uchytí a bude pokračovat i v dalších letech.

Gabriela Slepičková, C1B

 


Tags:
Kategorie: Různé
Umístění: Blogs Parent Separator Papoušková