Vyhledávač

  
Loading

Články

Vítězství je naše!

1 7

Vložil(a)
7.1.2014 9:54  RssIcon

Ještě v předvánočním čase, ve čtvrtek 19. prosince se volejbalovému týmu GJO v Českém Brodě povedl parádní kousek. Na základě listopadové účasti dívek na basketbalovém turnaji v Říčanech jsme obdrželi pozvání na přátelský volejbalový turnaj v Českém Brodě, který pořádalo tamní gymnázium. Podmínkou bylo postavit smíšené družstvo, ve kterém budou alespoň dvě dívky. Naše předchozí říčanská mise příliš úspěšná nebyla a podle toho na nás i soupeři z Českého Brodu (postavili týmy A a B) a Říčan zpočátku pohlíželi.

 

Hned po úvodním setu, ale bylo všem soupeřům jasné, že ve volejbale na nás nikdo nemá. Na přesné nahrávky, výborná podání, týmový duch a drtivé smeče bratrů Drahokoupilových neměli protihráči adekvátní odpověď a každého z našich soupeřů jsme z palubovky vyprovodili s jasnou porážkou.

 

I přes lehkou rivalitu se celý turnaj nesl v přátelském duchu, společně jsme si zafandili a na závěr, už mimo hlavní turnaj, si zahráli ještě jedno přátelské utkání a zároveň rádi přijali pozvánku na příští ročník.

Daniela Zatloukalová