Vyhledávač

  
Loading

Články

Jak se měla sekunda na lyžáku

1 30

Vložil(a)
30.1.2014 13:07  RssIcon


Konečně nastal den odjezdu. Všichni jsme netrpělivě vyhlíželi  z okének autobusu, kdy se konečně objeví první sníh. Až teprve pár kilometrů před cílem se na zemi začal objevovat jemný sněhový poprašek. Poté, co jsme konečně přijeli, vystoupili jsme z autobusu a šli se ubytovat.

 

Když jsme se porozhlédli po okolí, následovalo rozdělení do skupin a následně vymýšlení názvu, vlajky a pokřiku. Různé soutěže o body jsme hráli každý večer a vždy jsme si přitom užili spousty legrace.  

 


S výjimkou jednoho dne, kdy se nešlo na lyže, ale do bazénu a následně na běžky, jsme lyžovali denně a to konkrétně na sjezdovkách: Anděl, Protěž a samozřejmě Černá Hora. 

 

Ze začátku nám počasí moc nepřálo a sněhu také moc nebylo, ale k druhé půlce kurzu už bylo vše dobré. Předposlední den se konala soutěž ve slalomu, které se, bohužel, několik žáků ze zdravotních důvodů nezúčastnilo. Ostatní dali do závodu maximum a výsledné časy tomu také odpovídaly. 

 

Ten večer proběhlo vyhodnocení celého lyžařského kurzu. Výsledky z bodování pokojů, soutěže týmů a slalomu. Poté jsme ještě dostali čas na diskotéku, kterou jsme si mohli zařídit podle sebe.


Abych shrnula celý náš pobyt na horách - lyžování bylo skvělé, ale hlavní je to, že jsme se jako třída zase více poznali a více teď držíme při sobě. Byl to pro nás vlastně takový druhý adaptační kurz. Snad nás podobných akcí čeká více.

 

 

Michaela Čermáková, V2A


Tags:
Umístění: Blogs Parent Separator Papoušková