Vyhledávač

  
Loading

Články

Němčinář roku aneb zvědavost se (ne)vyplácí

5 8

Vložil(a)
8.5.2014 9:17  RssIcon

Musím se přiznat, že jsem přihlásil naši školu do soutěže Němčinář roku jen z toho důvodu, aby si žáci septimy vyzkoušeli jinou formu testování. Přihlásilo se celkem 9 němčinářů z této třídy, doplnily je dvě němčinářky na slovo vzaté, Tabea Eicher a Julia Maria Finková.
Výsledky naší skupiny po hodinovém poměrně náročném testu částečně ovlivněném technickými problémy a bohužel také mou zvědavostí, jak test vypadá, jsou vynikající.

Soutěže se zúčastnilo celkem 99 škol z celé republiky. Průměrné skóre 62,6 bodů řadí naši skupinu na 4. místo v celé republice, a to bohužel mou zásluhou, za prohlédnutí testu byla započítána do průměrného skóre i moje nula... (bez ní by bylo průměrné skóre 68,3 bodů, což by stačilo s náskokem na první místo). Pro zajímavost uvádím ještě průměrný výsledek žáků septimy 63,8 bodů, tento výsledek odpovídá 2. místu.
V jednotlivcích obsadila 2. místo Tabea Eicher a 7. místo Julia Maria Finková.

Gratuluji celé skupině k výsledku a slibuji, že se příště polepším:)

Petr Novotný

Tags:
Kategorie: Německý jazyk
Umístění: Blogs Parent Separator Novotný

1 Počet komentářů ...


I am usually to running a blog and i actually recognize your content. The article has actually peaks my interest. I'm going to bookmark your web site and keep checking for brand new information.
# buy viagra online

By TrackBack on   3.1.2017 4:49