Vyhledávač

  
Loading

Články

Matematické úspěchy našich studentů ve školním roce 2013/2014

5 26

Vložil(a)
26.5.2014 19:59  RssIcon


Ob­sa­di­li jsme vel­mi pěk­ná mís­ta v okres­ních ko­lech Ma­te­ma­tic­ké olym­pi­á­dy, Py­tha­go­ri­á­dy i Klo­ka­na. Je to pře­de­vším zá­slu­hou Ka­te­ři­ny Ro­sic­ké ze tří­dy V3A.
V Ma­te­ma­tic­ké olym­pi­á­dě Ka­te­ři­na su­ve­rén­ně zví­tě­zi­la v ka­te­go­rii Z8 a v ka­te­go­rii Z7 na krás­ném čtvr­tém mís­tě skon­čil ja­ko úspěš­ný ře­ši­tel Da­mi­án Kis­lin­ger (V2A). Voj­těch Höfner (V1A) ob­sa­dil v ka­te­go­rii Z6 pá­té mís­to a na stej­né po­zi­ci skon­čil v ka­te­go­rii Z9 Khoa Hu­y­nh Dang ze tří­dy V4A.
Vel­mi pěk­ný úspěch za­zna­me­nal i Mar­tin Šafrá­nek ze tří­dy V8A, kte­rý ob­sa­dil 8. mís­to v kraj­ském ko­le MO ka­te­go­rie A.
V Py­tha­go­ri­á­dě ob­sa­di­la Ka­te­ři­na opět prv­ní mís­to v okres­ním ko­le v ka­te­go­rii Z8, v ka­te­go­rii Z7 skon­čil ja­ko úspěš­ný ře­ši­tel na čtvr­tém mís­tě Jan Do­stál, na pá­tém mís­tě pak Da­nie­la Ko­reč­ko­vá a na šes­tém mís­tě Alž­bě­ta Pe­t­ro­vá, všich­ni ze tří­dy V2A. Pri­ma by­la v do­bě ko­ná­ní sou­tě­že na vý­měn­ném po­by­tu ve Fran­cii.
V ma­te­ma­tic­ké sou­tě­ži Klo­kan v okres­ním ko­le zví­tě­zi­la Ka­te­ři­na Ro­sic­ká v ka­te­go­rii Ka­det,  v ka­te­go­rii Ju­ni­or ob­sa­dil Jan Fra­něk (V5A) prv­ní mís­to a Ma­rek Par­vo­nič (C1B) mís­to dru­hé, v ka­te­go­rii Stu­dent se Mar­tin Šafrá­nek (V8A) umís­til ja­ko dru­hý a Ja­ro­slav Ja­se­nov­ský (C3A) ja­ko tře­tí.
Všem těm­to stu­den­tům dě­ku­je­me za vý­bor­nou re­pre­zen­ta­ci na­ší ško­ly a pře­je­me jim hod­ně úspě­chů i v příš­tích le­tech.

Ja­na Ran­dí­ko­vá



Tags:
Kategorie: Matematika
Umístění: Blogs Parent Separator Olivová