Vyhledávač

  
Loading

Články

Mezinárodní hudební festival Kutná Hora 2014

6 4

Vložil(a)
4.6.2014 13:08  RssIcon

      

Ve středu 11. 6. 2014 se v aule GJO od 11:00 hodin uskuteční koncert (nejen) české hudby pro mládež, pořádaný v rámci VII. ročníku Mezinárodního hudebního festivalu Kutná Hora 2014.

    Uslyšíme komorní skladby více i méně známých českých a zahraničních skladatelů – Antonína Dvořáka, Josefa Suka, Erwina Schulhoffa, Leoše Janáčka, Františka Kramáře, Bedřicha Smetany, Gideona Kleina, Wolfganga Amadea Mozarta.
    Interprety jednotlivých skladeb budou mladí vynikající umělci – Martina Bačová na housle, Terezie Fialová na klavír, Jakub Tylman na violoncello, Jiří Bárta na violoncello, Karel Untermüller na violu, Michel Raison na klarinet, Jakub Fišer na housle a členové Bennewitzova kvarteta ve složení: Jakub Fišer – I. housle, Štěpán Ježek – II. housle, Jiří Pinkas – viola, Štěpán Doležal – violoncello.
    Koncertem bude provázet violoncellista a umělecký ředitel festivalu  Jiří Bárta.
    Podrobnosti  o programu, autorech jednotlivých skladeb i interpretech najdete buď na webové adrese www.mfkh.cz nebo přímo na informačních panelech ve 2. patře GJO ( před Sherwoodem).
    Prosím o pozornost , věnovanou uvedeným informacím, abychom všichni přišli na koncert alespoň trochu připraveni a naladěni.
    
Mohu vám slíbit krásné hudební  matiné, na které se už teď moc těším.

                                        Zdeněk Licek

Tags:
Umístění: Blogs Parent Separator Papoušková