Vyhledávač

  
Loading

Články

Dny otevřených dveří úspěšně za námi!

12 6

Vložil(a)
6.12.2014 23:07  RssIcon


V pá­tek 5. 12. a v so­bo­tu 6. 12. pro­běh­ly na GJO Dny ote­vře­ných dve­ří. S po­tě­še­ním mů­že­me kon­sta­to­vat, že zejmé­na v so­bo­tu pře­ko­na­la účast zá­jem­ců o stu­di­um na GJO na­še oče­ká­vá­ní.

Ná­vštěv­ní­ky pro­vá­ze­li pro­střed­nic­tvím ko­men­to­va­ných pro­hlí­dek v pro­sto­rách ško­ly na­ši žá­ci, kte­ří zá­jem­cům uká­za­li za­jí­ma­vé učeb­ny, re­la­xač­ní mís­ta, zim­ní za­hra­du, bi­o­lo­gic­kou la­bo­ra­toř s te­rá­rii, 3D tis­kár­nu atd. Ve­d­le dal­ších do­pro­vod­ných ak­ti­vit pro­bí­ha­lo po pro­hlíd­ce ško­ly se­tká­ní s ře­di­te­lem gym­ná­zia Vla­di­sla­vem Sla­víč­kem, kte­rý zá­jem­cům po­skyt­nul dal­ší in­for­ma­ce o ško­le a zejmé­na o při­jí­ma­cím ří­ze­ní.

Nej­vět­ší úspěch za­zna­me­na­la tra­dič­ně che­mic­ká show, kde pod ve­de­ním ko­le­gy Vla­di­mí­ra Šma­ha­je před­ved­li žá­ci kvin­ty vel­mi pro­pra­co­va­nou, strhující pře­hlíd­ku che­mic­kých po­ku­sů, kte­ré by­ly pod­bar­ve­ny pod­ma­ni­vou hud­bou. Žá­ci kvin­ty při­stou­pi­li k pro­duk­ci s ma­xi­mál­ním na­sa­ze­ním a jak pro­hlá­sil sám ko­le­ga Šma­haj na za­čát­ku: „Zruč­nost by žá­kům Šma­haj tý­mu moh­la zá­vi­dět leckte­rá uči­tel­ka che­mie“ :-). Zá­jem o show byl tak velký, že jsme mu­se­li při­dat ješ­tě jed­no před­sta­ve­ní ve 12:10 hod., kdy se mě­ly brá­ny GJO již po­ma­lu uza­ví­rat.

Chtě­li bychom po­dě­ko­vat všem zá­jem­cům o stu­di­um za hoj­nou účast a bu­de­me dou­fat, že jsme se pro ně sta­li ško­lou čís­lo jed­na!

Dě­ku­je­me všem, kte­ří se s nad­še­ním za­po­ji­li do pří­prav a re­a­li­za­ce té­to vy­da­ře­né ak­ce. Speciální poděkování za skvělé výkony patří žákům, kteří plnili roli průvodců.

Fotogalerie GJO

Svoboda.info

Tags:
Umístění: Blogs Parent Separator Olivová