Vyhledávač

  
Loading

Články

Zlatá křída se po roce zase vrátila domů…

12 8

Vložil(a)
8.12.2014 13:42  RssIcon

Jak už bývá na GJO pravidlem, první prosincová sobota patří volejbalovému turnaji Zlatá křída. Ani letošní rok nebyl výjimkou, a tak jsme mohli, již v 11. ročníku, přivítat 12 mužstev z různých koutů naší republiky. Během 12 hodinového maratónu bylo dohromady sehráno 34 zápasů. Ve velmi napínavých utkáních doslova o úspěchu či neúspěchu rozhodovaly jediné body, a tak se vyplatilo v každém duelu bodovat o každý míč až do konce. Ze dvou skupin po 6 týmech se nakonec do semifinálových bojů probojovaly týmy Hotelové školy Třebíč, kutnohorských Pohodářů, eXstudentů GJO a pořadatelského týmu Učitelé GJO. Ve velmi napínavých duelech si nakonec vítězství odnášejí Učitelé GJO, kteří tak po 2 letech opět vrací trofej zpět na naší školu.

Na dal­ších postech se umís­ti­li: ZŠ Ma­sa­ry­ko­va, stu­den­ti GJO, PORG (První obnovené reálné gymnázium), německé Rathenow, Gym­ná­zi­um Kra­lu­py nad Vl­ta­vou, Chobotnice, Středočeský kraj a Město Kutná Hora.

Vel­mi si vá­ží­me příz­ně na­šich part­ner­ských škol a druž­stev z řad ši­ro­ké ve­řej­nos­ti, stej­ně tak ja­ko na­šich spon­zo­rů, kte­rý­mi pro le­toš­ní rok by­li: Lékárna U Jednorožce, Mgr. Lu­boš Hanz­lík – ad­vo­kát­ní kan­ce­lář, Měs­to Kutná Hora, Ho­tel Zla­tá Stou­pa, Mgr. Ji­ří Ně­me­ček, Mgr. Vít Rakušan, Ma­so Čáslav, Ka­sar­da Ko­lín – řez­nic­tví, Do­mi­no Par­du­bi­ce, J. ​K.​ Gaza Pra­ha, AG fo­ods, Knorr, Hügli, Ne­st­lé, Vi­ta­na, mlé­kár­na Po­děbra­dy, Stře­do­vy pe­kár­ny.

Příští rok bu­de dvanáctý roč­ník, doufejme, že pro GJO stejně tak úspěšný, jako ten letošní.

 http://www.svoboda.info/sport/ostatni-sporty/tym-ucitelu-gymnazia-jiriho-ortena-vratil-zlatou-kridu-po-dvou-letech-domu.html

 

Tags:
Kategorie:
Umístění: Blogs Parent Separator Papoušková