Vyhledávač

  
Loading

Články

„Pohled pro Leničku“

1 14

Vložil(a)
14.1.2015 22:24  RssIcon


Na Fa­ce­boo­ku se ob­je­vi­la ak­ce „Po­hled pro Le­nič­ku“, kte­rá spo­čí­vá v tom, že se po­šle po­hled, ne­bo po­hle­dy jed­né mla­dé sleč­ně z Jab­lon­ce nad Ni­sou, kte­rá z nich má ob­rov­skou ra­dost a sbí­rá je.
Len­ce je 16 let a je men­tál­ně po­sti­že­ná. Ro­zu­mo­vě je na úrov­ni šes­ti­le­té­ho dí­tě­te. Len­ka se ne­do­mlu­ví běž­nou ře­čí a tak ji učí řeč zna­ko­vou. Na ak­ci „Po­hled pro Len­ku“ se mi lí­bí hlav­ně to, že mo­hu udě­lat ra­dost ně­ko­mu ji­né­mu tím, co je pro nás zce­la běž­né a oby­čej­né. Po­stup­ně se mi po­ved­lo zla­na­řit ví­ce než po­lo­vi­nu tří­dy C1A včet­ně dvou pe­da­go­gů – Mar­ti­ny Su­ko­vé a Luká­še Pro­va­ze.
Na­ko­nec se mi po­da­ři­lo se­sbí­rat ví­ce než dva­cet po­hle­dů, kte­ré mla­dé sleč­ně udě­la­jí jis­tě ve­li­kou ra­dost. K Len­či­ně ra­dos­ti při­spě­je i DVD se zá­zna­mem Vá­noč­ní­ho kon­cer­tu pě­vec­ké­ho sbo­ru Gau­de­a­mus. Chtěl bych všem, kte­ří při­nes­li po­hled moc po­dě­ko­vat a dou­fám, že po­dob­ných ak­cí bu­de ví­ce a byl bych rád, kdy­by se příš­tě zú­čast­ni­lo ví­ce li­dí.

Lukáš Lázňov­ský, C1A

Ví­ce in­for­ma­cí zde

Tags:
Kategorie: Různé
Umístění: Blogs Parent Separator Olivová