Vyhledávač

  
Loading

Články

Školní kolo projektu Studentská Agora

2 19

Vložil(a)
19.2.2015 13:38  RssIcon

  

"Dobře mluví jen ten, kdo řekne všechno, co je třeba, a nic víc, než je třeba."(Francois de la Rochefoucauld)

13. 2. 2015 proběhlo  školní kolo debatního projektu “Studentská Agora”, ve kterém  studenti C3A, C3B a V7A měli ukázat, jak dalece pokročila jejich schopnosti argumentace na známá i neznámá témata. Témata nebyla zaměřena pouze na jednu oblast, ale byla různorodá, a to kladlo důraz na přípravu i přemýšlení. Přísná porota (ve složení paní učitelka Gembiczká z řad učitelů a vybraní úspěšní studenti z loňského projektu - Tereza Doležalová, Jiří Zinek, Viktor Matějka) zodpovědně hodnotila výkony jednotlivých tříd a také jim  předala zkušenosti, které se jim budou hodit do vyšších kol. Debatní klání, zejména mezi třídou V7A a C3B, byla na velmi dobré úrovni, která je srovnatelná i s vyššími koly.

Vítězným týmem se pro tento školní rok stala C3B, která prokázala největší schopnost argumentace na zadané téma, prezentace problému a týmové spolupráce. Nejlepšími debatéry se stali Anna Křemenáková a Jan Kubát z V7A.

Na závěr byl vybrán tým, který nás bude reprezentovat v krajském kole soutěže. Přejeme jim hodně štěstí a doufáme, že naváže na úspěšnou tradici minulých ročníků.

Ilona Gembiczká, Zdeněk Maňák

 

Tags:
Kategorie:
Umístění: Blogs Parent Separator Papoušková