Vyhledávač

  
Loading

Články

Ubytování pro hosty nejen ze zahraničí jako nové

2 24

Vložil(a)
24.2.2015 21:45  RssIcon

s
Cí­lem re­kon­struk­ce gar­so­nek v le­toš­ním škol­ním ro­ce by­lo zvý­šit úro­veň uby­to­va­cích ka­pa­cit gym­ná­zia a při­pra­vit pro kan­to­ry do­pro­vá­ze­jí­cí své stu­den­ty na vý­měn­né po­by­ty s na­ší ško­lou pro­stře­dí, ve kte­rém se bu­dou cí­tit dob­ře, ve kte­rém si bu­dou mo­ci od­po­či­nout po ná­roč­ně strá­ve­ných dnech a jež jim zpří­jem­ní ná­vště­vu u nás.

Do prá­ce jsme se da­li své­po­mo­cí, abychom ji zvlád­li s co nejmen­ší fi­nanč­ní zá­tě­ží pro ško­lu. Pa­ní Pe­ko­vá a pa­ní Krá­lo­vá vy­tvo­ři­ly pro­jekt re­kon­struk­ce a pak jsme se s vel­kou po­mo­cí pa­na škol­ní­ka Pa­pouš­ka pus­ti­li do je­ho re­a­li­za­ce. By­la po­lo­že­na dlaž­ba a ko­ber­ce, pro­ve­de­na vý­mal­ba stěn, je­jichž čás­ti by­ly ozvlášt­ně­ny de­ko­rač­ní ta­pe­tou. Vy­bra­li jsme ná­by­tek a za­ří­ze­ní po­ko­jů tak, abychom do­dr­že­li pře­dem sta­no­ve­ný prin­cip hod­ně mu­zi­ky za má­lo pe­něz.

Ne­ní ne­vý­znam­né, že po re­kon­struk­ci uby­to­va­cích pro­stor pro účast­ní­ky čet­ných stu­dent­ských vý­měn bu­dou ušet­ře­ny v prů­bě­hu příš­tích mě­sí­ců a roků ne­ma­lé fi­nanč­ní pro­střed­ky za je­jich uby­to­vá­ní.

Dí­ky při­lo­že­ným fo­to­gra­fi­ím mů­že­te sa­mi po­sou­dit, jak se dí­lo po­da­ři­lo.

P. S. O tom, že ma­jí Če­ši zla­té ru­ce, by­lo na­psá­no už mno­ho. Při re­kon­struk­ci gar­so­nek se mi poštěs­ti­lo být to­ho svěd­kem. Vi­dět kupří­kla­du pa­ní Pe­ko­vou, s ja­kou leh­kos­tí, přes­nos­tí a rych­los­tí po­lo­ží ná­stěn­nou ta­pe­tu, by­la pří­le­ži­tost se ně­če­mu při­u­čit. (Já si i žid­li ke stě­ně da­la ob­rá­ce­ně!) Mít ši­kov­né vý­tvar­ni­ce je vel­ká vý­hra. 

Za re­a­li­zač­ní tým Ja­na Štrů­blo­vá


Tags:
Kategorie: Různé
Umístění: Blogs Parent Separator Olivová