Vyhledávač

  
Loading

Články

Prezentiáda 2015

5 13

Vložil(a)
13.5.2015 7:58  RssIcon


  

V dubnu proběhlo krajské kolo v prezentiádě, které se konalo v Metropolitní univerzitě Praha. Naši školu se rozhodlo reprezentovat hned několik týmů, z kategorie základních škol to byl tým “Fijalky“ (Jorika Maňáková a Anděla Nováková). Z kategorie středních škol nás již bylo více, nejstarším týmem byli “Gympláci“ (Jan Kubát a Tereza Petrová), dalším “Volnočasová agentura SHERLOCK“ (Jakub Rejfek, Huynh Dang Khoa a Veronika Vindušková) a posledním “Střídavá rámcovka s náhodnými shluky, které se neopakují“ (Veronika Kučerová, Barbora Lázňovská a Adam Křenovský, který se bohužel nezúčastnil).

Ráno jsme se všichni sešli na nádraží a vyrazili vstříc Praze. Po přesunu metrem jsme dorazili do Metropolitní univerzity. Nejdříve své prezentace na téma školní akce nebo časopis představili žáci nižších tříd gymnázií a základních škol. Po oddechové pauze následovala kategorie středních škol, kde byly předvedeny projekty na téma moje hra či fundraisingový projekt. A jaké bylo konečné pořadí? Tým Volnočasová agentura SHERLOCK odvedl kvalitní práci a skončil na sedmé příčce, Gympláci si také nevedli špatně a umístili se na místě pátém. A neobvykle pojmenovaný tým Střídavá rámcovka s náhodnými shluky, které se neopakují obsadil, ač v oslabení o jednoho člena, krásnou stříbrnou pozici.
Odjížděli jsme tedy domů spokojeni, že jsme vyzkoušeli něco nového, že jsme se nebáli vystoupit před odbornou porotou. Věříme, že se nám nabyté zkušenosti neztratí a budeme na sobě dále pracovat, protože umět se prosadit, dokázat prezentovat před publikem a překonat nervozitu je důležité pro naši budoucnost.

Veronika Kučerová, Jakub Rejfek, V5A