Vyhledávač

  
Loading

Články

"XO jsou výzva!"

9 23

Vložil(a)
23.9.2015 6:55  RssIcon

  

"Mistrovství v pIšQworkách!"

pIsQworky jsou tu poosmé!
Oblíbená logická soutěž pro všechny středoškoláky a základoškoláky je tu znovu! I letos se můžete hlásit do největší české soutěže pro střední a základní školy, které se loni zúčastnilo 33 000 studentů z více než šesti set škol.
Bližší informace naleznete na www.pisqworky.cz

Školní kolo již 5. 10. 2015!!!  


Ti nejlepší ze školního kola, kteří vytvoří pětičlenné týmy, mohou naši školu reprezentovat v oblastním kole a v případě úspěchu i v krajském a finálovém kole. To se uskuteční na konci listopadu v Brně. Každá škola smí do soutěže vyslat až čtyři pětičlenné týmy.

Sestavte pětičlenná družstva (+1 náhradník) a přihlaste se do 1. října 2015 v kabinetě MAT -  Jana Randíková
Bližší informace o celé soutěži najdete na www.pisqworky.cz.
Soutěž pIšQworky pořádá občanské sdružení Student Cyber Games (http://www.scg.cz).
Základní pIšQworky jsou studentskou soutěží v piškvorkách, které se může zúčastnit úplně každý, bez ohledu na pohlaví nebo známky. Soutěže se smí zúčastnit každý středoškolák, žák víceletého gymnázia nebo osmák či deváťák. Stačí sestavit pětičlenný tým a přijet na turnaj, kde na hráče čeká spousta zábavy, nových kamarádů, cen a procvičování logického myšlení. Studenti se navíc naučí týmové spolupráci a kooperaci.
I letos pIšQworky podpořilo Ministerstvo školství, všech čtrnáct krajů České republiky a také Masarykova univerzita jako spolupořadatel soutěže.

Tags:
Kategorie: Různé
Umístění: Blogs Parent Separator Papoušková