Vyhledávač

  
Loading

Články

Zájem o Dny otevřených dveří na GJO předčil naše očekávání!

12 5

Vložil(a)
5.12.2015 16:23  RssIcon


GJO se v pátek 4. 12. a v sobotu 5. 12. ote­vře­lo ši­ro­ké ve­řej­nos­ti. V pro­sto­rách ško­ly návštěvníky tra­dič­ně provázeli naši žáci, kteří zájemcům po­skyt­li vy­čer­pá­va­jí­cí in­for­ma­ce o ško­le a ukázali jim zajímavá mís­ta – no­vě vy­bu­do­va­ný fo­to­a­te­li­ér, ke­ra­mic­kou díl­nu, lezeckou stěnu, zimní zahradu, chemickou a biologickou laboratoř s terárii, 3D tiskárnu, studovnu, relaxační místnost atd.

Po prohlídce školy následovalo setkání s ředitelem gymnázia Vladislavem Slavíčkem, který zájemcům sdělil další informace, zejména o přijímacím řízení. Při tom­to se­tká­ní moh­li ná­vštěv­ní­ci premiérově zhléd­nout krát­ký fil­m „I lo­ve GJO“.

Vel­ký úspěch za­zna­me­na­la ne­tra­dič­ní ak­ti­vi­ta na zahradě GJO – chůze po žha­vých uhlí­cích. Na­šlo se po­měr­ně dost od­váž­liv­ců jak me­zi stu­den­ty, tak me­zi uči­te­li i ná­vštěv­ní­ky, kte­ří si ten­to za­jí­ma­vý zá­ži­tek ne­ne­cha­li ujít.

Ve­li­ce nás tě­ší, že zájem o prohlídku ško­ly le­tos pře­ko­nal všechna očekávání. Chtěli bychom poděkovat všem zájemcům o studium za hojnou účast a budeme doufat, že jsme se pro ně sta­li tou vy­vo­le­nou ško­lou.

Děkujeme ta­ké všem, kteří se s nadšením a pl­ným na­sa­ze­ním zapojili do příprav a realizace této úspěšné akce. Po­dě­ko­vá­ní si ne­po­chyb­ně za­slou­ží žá­ci GJO, kte­ří se skvě­le zhos­ti­li ro­le prů­vod­ců.

Článek a fotogalerie na Svoboda.info

Tags:
Umístění: Blogs Parent Separator Olivová