Vyhledávač

  
Loading

Články

Párek v pátek v krabici.

3 9

Vložil(a)
9.3.2016 20:14  RssIcon


V pá­tek 11. 3. bu­de­me v La­bi­nách zkou­šet, zda se dá uva­řit pá­rek v pa­pí­ro­vé kra­bi­ci, ke­lím­ku, či dal­ším ma­te­ri­á­lu, kte­rý má­me po ru­ce. Vol­ně tak na­va­zu­je­me na na­še ex­pe­ri­men­ty ve vý­u­ce II. roč­ní­ku, kdy jsme va­ři­li vo­du při po­ko­jo­vé tep­lo­tě, mi­mo­cho­dem je­le­ní lůj se na na­ma­zá­ní pří­klo­pu vý­věvy oprav­du ho­dí skvě­le, a zá­ro­veň za­há­jí­me cyk­lus ex­pe­ri­men­tů, kte­ré se ho­dí pro pře­ži­tí.

Když už jsem u to­ho, má tří­da C1A, se chys­tá v so­bo­tu 19. 3. uva­řit mi v údo­lí říč­ky Vrch­li­ce oběd za nor­mál­ní tep­lo­ty, za­to vlast­ní­mi si­la­mi. Kon­ku­ren­ce by ne­by­la vů­bec špat­ná.

Dal­ší po­kra­čo­vá­ní La­bin jsme na­plá­no­va­li na pá­tek 1. 4. na le­tiš­ti v Mis­ko­vi­cích, kde opět pro­že­ne­me na­še Ae­ro a 8. 4. jste všich­ni zvá­ni k po­dí­vá­ní na to, co se dě­je v pli­cích při kon­zu­ma­ci ci­ga­ret. Plí­ce do­dá P. Ně­me­ček, apa­rá­tek dý­ma­cí fy­zi­ko­vé.

Mi­mo­to bě­ží i pří­pra­va škol­ní­ho ko­la fy­zi­kál­ní olym­pi­á­dy. Dal­ší se­tká­ní opět ten­to čtvr­tek v 14,00 ho­din.

Ji­ří Čer­no­hor­ský

Tags:
Kategorie: Různé
Umístění: Blogs Parent Separator Olivová