Vyhledávač

  
Loading

Články

Čupakabry jsou třetí v ČR v umění prezentovat

5 4

Vložil(a)
4.5.2016 9:40  RssIcon

  

Ve středu 20. 4. 2016 terciánky Irča, Didi, a Áďa vyrazily do Brna, kde se konalo Grandfinále v Prezentiádě za účasti 15 týmů z celé ČR a 2 týmů ze Slovenska. Grandfinále hostila Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity.

Poklidné studium na fakultě narušily už v brzkých ranních hodinách první týmy, které se začaly s lehkou nervozitou scházet v atriu fakulty. Všichni zapózovali fotografům a porota už podle prvního dojmu ze soutěžících věděla, že dnešek bude na velmi profesionální úrovni.

Pořadí prezentací se losovalo až bezprostředně v průběhu soutěže. Kdy půjdou týmy na řadu, se dozvěděly stejně jako v krajských kolech vždy chvíli před prezentací, a tak byli všichni v neustálém napětí.

Naše děvčata prezentovala jako desátá a porotu zaujala svým projevem, oblečením a odpověďmi na otázky po ukončení prezentace. Vyhlašování pořadí probíhalo od posledních míst, a tak čím více se blížily stupně vítězů, tím byly reprezentantky GJO nervóznější a napjatější. Nakonec z toho bylo třetí místo, což je vynikající výsledek.

Blahopřejeme jim a do dalšího ročníku přejeme podobný úspěch.

Zdeněk Maňák

 

Tags:
Kategorie: Základy spol. věd
Umístění: Blogs Parent Separator Papoušková