Vyhledávač

  
Loading

Články

Od At­lan­ti­ku až na GJO

5 12

Vložil(a)
12.5.2016 19:11  RssIcon


Od pon­dě­lí 25. dub­na do ne­dě­le 1. květ­na u se­be hos­ti­la tří­da V1A fran­couz­ské dě­ti z ma­leb­né­ho měs­ta Nan­tes.

Ce­lý tý­den byl na­pl­něn vel­mi pes­t­rým pro­gra­mem. Dě­ti bě­hem týd­ne po­zna­ly neje­nom krá­sy čes­ké vlas­ti: Kut­nou Ho­ru, Pra­hu, Le­deč nad Sá­za­vou apod., ale ab­sol­vo­va­ly spo­leč­ně s ná­mi za­jí­ma­vý pro­gram ve ško­le.

Ve vý­tvar­ném blo­ku jsme spo­leč­ně vy­tvo­ři­li kruh přá­tel­ství, ve spor­tov­ním blo­ku jsme zdo­la­li na­ši ho­ro­le­zec­kou stě­nu. A na­ši ro­di­če pro nás po ce­lý tý­den při­pra­vo­va­li in­di­vi­du­ál­ní pro­gram. By­li jsme v zoo, v la­by­rin­tu, hrá­li bow­ling a opé­ka­li vuř­ty.

V pá­tek jsme se spo­leč­ně zú­čast­ni­li slav­nost­ní­ho roz­lou­če­ní, je­hož sou­čás­tí by­lo vel­mi hez­ké hu­deb­ní vy­stou­pe­ní fran­couz­ských ka­ma­rá­dů a vel­ko­le­pý raut v na­ší škol­ní jí­del­ně. Pro všech­ny to by­la od­mě­na za zvlád­nu­tí ná­roč­né­ho, ale nád­her­né­ho týd­ne. 

Dou­fám, že se u nás na­šim fran­couz­ským ka­ma­rá­dům lí­bi­lo. Pro nás to by­la cen­ná zku­še­nost, kte­rou bychom ny­ní za nic ne­vy­mě­ni­ly. 

Mer­ci be­au­coup!

Klá­ra Šťast­ná a Em­ma Pe­t­rů, V1A


Tags:
Kategorie: Francouzský jazyk
Umístění: Blogs Parent Separator Olivová