Vyhledávač

  
Loading

Články

Veletrh cestovního ruchu

10 10

Vložil(a)
10.10.2016 12:45  RssIcon


Sálem stoupá napětí. Rozlosování měst pro letošní Veletrh cestovního ruchu se blíží. Žáci dramatické výchovy v kostýmech, zastupující vybraná města, oslňují publikum. Modelové, ale převážně modelky, dávají podnět k šumu a nadšení mezi diváky.

Které město si vylosuje právě jejich třída? Tokio, Berlín, či snad San Francisco?

Šum v sále zesiluje. Nastává dlouho očekávané rozlosování. Postupně přicházejí zástupci tříd ke „kouzelnému klobouku“, kde se nachází svitky s názvy měst. Klobouk má na starosti dvojice, bez které by žádný Veletrh cestovního ruchu nemohl být – p. uč. Králová a p. uč. Peková. V publiku jsou slyšet jak spokojené komentáře, tak i nářky. Ty registrujeme hlavně ve chvíli, kdy jiná třída získá studentovo oblíbené město. Člověk se nikdy nespokojí s tím, co má.

Nakonec se sál zklidní. Ale jen do chvíle, dokud není oznámen termín „dne D“. Veletrh se uskuteční už za pouhopouhý měsíc! S doslova „šibeničním termínem“ se musíme všichni poprat, postavit se mu čelem a jít do toho po hlavě! A jak na závěr dodává paní profesorka Králová: „Pod tlakem se dosahuje nejlepších výsledků!“

Pokud jste zvědaví, jak se s tímto nelehkým úkolem popereme, neváhejte navštívit 11. listopadu 2016 Gymnázium Jiřího Ortena v Kutné Hoře. Bude tu na vás čekat cizokrajná kuchyně, typičtí obyvatelé měst a mnoho dalšího!

Těšíme se na vás!

Dana Brandejská, C2B

Fotogalerie

Tags:
Kategorie: Různé
Umístění: Blogs Parent Separator Olivová