Vyhledávač

  
Loading

Články

Výjimečný úspěch v krajském kole BiO

4 24

Vložil(a)
24.4.2015 18:59  RssIcon

                                                                                               
Dne 10. 4. 2015 se usku­teč­ni­lo na Gym­ná­ziu Vác­la­va Be­ne­še Tře­bíz­ské­ho ve Sla­ném kraj­ské ko­lo Bi­o­lo­gic­ké olym­pi­á­dy v ka­te­go­rii B. Ná­pl­ní ak­tu­ál­ní­ho 49. roč­ní­ku pro tu­to ka­te­go­rii by­lo té­ma Ze­mě ži­vi­tel­ka aneb Pří­ro­da ve služ­bách člo­vě­ka.                                                                                                              

Vy­ni­ka­jí­cí vý­sled­ky Ha­ny Br­zo­bo­ha­té z V6A a Mar­ti­ny Ve­be­ro­vé z C1A ve škol­ním ko­le dá­va­ly tu­šit, že obě naše žá­ky­ně při­stou­pi­ly k pří­pra­vě na olym­pi­á­du vel­mi zod­po­věd­ně a že se mů­že­me tě­šit na dob­ré vý­sled­ky.

Ni­kdo z nás ale ne­tu­šil, že se do­čká­me his­to­ric­ky prv­ní­ho me­dai­lo­vé­ho úspě­chu. Ha­na Br­zo­bo­ha­tá v sil­né kon­ku­ren­ci 47 sou­tě­ží­cích vy­bo­jo­va­la ne­u­vě­ři­tel­né tře­tí mís­to a pře­ko­na­la tak do­po­sud nej­lep­ší vý­sle­dek z posledních let v podobě devátého místa Otty Pospíšila ve škol­ním ro­ce 2011/2012. Je třeba také ocenit pěkné 18. místo Mar­ti­ny Ve­be­ro­vé.

Obě­ma děv­ča­tům dě­ku­je­me za vzor­nou re­pre­zen­ta­ci na­ší ško­ly a pře­je­me mno­ho úspě­chů v dal­ších tra­dič­ně ná­roč­ných roč­ní­cích Bi­o­lo­gic­ké olym­pi­á­dy.

Výsledky

Předmětová komise BIO 



Tags:
Kategorie: Biologie
Umístění: Blogs Parent Separator Olivová